06 515 00 292

Enkele voorbeeld verhaaltjes.

Elk thema en verhaaltje is aan te passen, uiteraard in overleg,
dus een Kerst thema, maar ook de kinderboeken week,
of de Nationale Voorleesdagen!


Fritsie speelt zijn voorstellingen altijd ‘LIVE’  De kinderen mogen altijd reageren, en geloof me, dat doen ze dan ook!

Kinderboekenweek 4 t/m 15 oktober

Bij mij thuis

Voorbeeldverhaaltjes

  • Er is iemand jarig, en Katrijn gaat daarom wat lekkers maken, iets wat de kinderen allemaal lusten, Jan Klaassen moet de boodschappen gaan doen.            WAAR is Jan Klaassen eigenlijk?
  • De koning is ziek, niemand mag hem lastig vallen, maar of iedereen zich daar aan houdt? Gelukkig weet Jan Klaassen wat hij moet doen.
  • Hoera, hoera, Jan Klaassen heeft wat gewonnen in de loterij!    Maar hij is niet de enige die dat weet.  Wordt hij nou gevolgd door iemand, of niet?
  • De prinses voelt zich niet zo lekker, maar dat is eigenlijk haar eigen schuld. Want dat was niet slim wat ze gedaan heeft. De Koning kan haar nu niet alleen laten,  de dokter is geweest, en weet een oplossing. Ridder Jan Klaassen wil wel helpen, maar iemand probeert dat te beletten.
  • Jan Klaassen wil ridder worden, en moet daarom een geheime opdracht van de Koning uitvoeren. Maar dat lukt niet helemaal.
  • Katrijntje ziet er een beetje ‘pips’ uit, ze moet nodig fruit eten! Jan Klaassen gaat het wel halen voor haar. Maar iemand heeft dat gehoord, oh als dat maar goed afloopt!
  • Wat is er nou weer een diertje heeft buikpijn? Maar dat is niet de 1e, maar al de 5e. Hoe kan dat nou toch steeds? We vragen Jan Klaassen om te gaan kijken wat er aan de hand is. En we vragen aan de kinderen om goed op te letten, samen kunnen we het oplossen, of misschien toch niet!

Zo zijn er nog tientallen verhaaltjes!

Elk thema is aan te passen in de verhaaltjes, zo ook uw thema.

Jan Klaassen is overal toe bereid, om te helpen, of om te plagen, maar ook om uw product te promoten.